features-img1.jpg

Kedves Látogatóm, Vásárlóm!

2 gyermekes anyukaként gondoltam egy nagyot és úgy döntöttem régi álmomat megpróbálom megvalósítani, és kedvenc hobbijaimból egy vállalkozást indítani.
Gyerekkorom óta körülvesz a kreativitás és az ötlethadsereg, amit eddig saját családi és baráti körben terjesztettem, tökéletesítettem.


Gyermekeim születésével nem csak a felnőtteknek való egyedi ajándékok készítése foglalt le, hanem a gyermekek, babák számára is szerettem volna találni olyan kézműves és egyedi termékeket, melyek örömet szerezhetnek a Pöttömöknek, de akár a szüleiknek is.


Létrehoztam saját márkámat, melyen belül szerteágazó termékpaletta létrehozása a célom, s ennek egyik első állomása a Horgolt csodák!
Már nagyon rég óta tudok horgolni, így csak fel kellett elevenítenem a tudásomat és néhány új trükköt megtanulni, s ezzel elindult a Horgolt csodák készítése
Minden termékem készítésekor törekszem a természetességre. Csak 100% pamutfonalat használok, és folyamatosan keresem a természetes tömőanyagokat is. Ahol kiegészítő termék is csatlakozik a horgolt termékhez, ott is igyekszem főként fa alapanyagokat használni, valamint vizesbázisú, gyermekbarát anyagokkal festeni.


Termékeim csomagolását is magam készítem bár még nem újrahasznosított papírból, de előbb utóbb arra is sor kerülhet :-D
Nagyon remélem, hogy aki idelátogat, talál az elképzeléseinek megfelelő ajándékot saját gyermeke, vagy egy megajándékozandó gyermek számára.


A kis „Horgolt csodák” viszont nem csak gyermekek számára lehetnek szuper ajándékok, hanem található közte, amelyik a fiatalabb felnőtt korosztálynak is tetszhet, vagy volt amelyik kifejezetten felnőttnek készült J
Köszönöm ,ha megnézed az oldalt, köszönöm ha rendelsz, köszönöm, ha hírül viszed másoknak is!

 

VeZo Design